Wat zijn de 10 beste alarm systemen om uw auto mee te beveiligen?
Een alarm systeem is belangrijk om iets tegen inbraak te beveiligen. Bij alarmsystemen denkt men vaak alleen aan een systeem voor bij een winkel, bij een kantoorpand of voor bij een huis. Echter is het ook belangrijk om uw kostbaarste bezit goed te beveiligen. Namelijk de auto. Na het lezen van dit artikel weet u welk alarm systeem het beste is.

De top 10 auto alarm systemen zijn;

10; wireless auto-dial gsm home security alarmsysteem kits #00002. Op nummer 10 staat deze draadloze auto digital alarm systeem. Het systeem werkt vrij eenvoudig. U kunt een zender in de auto plaatsen. Op het moment dat de auto is afgesloten maar er word toch enig vorm van geluid en/of beweging gedetecteerd dan gaat er een alarm af. Hierbij hoort de omgeving het goed, ook kunt instellen dat er bepaalde nummers worden gebeld. Te koop bij lightinthebox.

9; Auto-alarmsysteem Smart Engine Lock for iPhone & Android SteelMate 12 V is ook een prachtig auto alarm beveilig systeem dat bij conrad te koop is. Men geeft aan goede ervaringen ermee te hebben. Dankzij dit alarm systeem is het meteen mogelijk om een auto te blokkeren om weg te rijden. De motor word namelijk geblokkeerd en een eventuele inbreker zou dan ook niet weg kunnen rijden met de auto. Via de smartphone op android en/of apple is deze app ( op afstand) te bedienen.

8; Auto-alarmsysteem XR5 universeel Beeper 12 V is ook een mooi beveilig systeem. Dit systeem werkt op basis van infrarood sensor die de luchtdruk meet. Wanneer er dan ook een eventuele inbraak probeert plaats te vinden gaat het alarm systeem meteen af. Men geeft in de recensies aan van dit alarm systeem te houden omdat het geluid van het alarm ontzettend hard is. Dit product is te koop bij conrad.nl

7; Op de 7de plek staat Auto-alarmsysteem Waeco MAGIC SAFE MS-660 AUTO-ALARMINSTALLATIE Waeco 12 V wat is gemaakt door Waeco. Ook dit product is bij conrad.nl te koop. Het product bevat 2 ultrasone sensoren die worden aangesloten op het voertuigclaxon. De auto’s worden beschermd, en ook de inhoud van de auto word tegen diefstal beschermd. Wanneer er een portier, kofferruimte of motorkap word opengemaakt word er per direct een luid alarm geactiveerd.

6; De GKA100 Auto-alarmsysteem 6 V, 12 V, 24 V, 32 V is een beveilig systeem dat vooral ontwikkeld is en geschikt is om te besturen via sms en via telefoon. De positie bepaling is dan ook mogelijk via een smartphone. Hiermee kunt u altijd in de gaten houden waar het voertuig is. Verder is een groot en breed beveiliging systeem aanwezig. Zo kunt u op afstand verschillende acties uitvoeren.

5; Universeel alarmsysteem met Ultrasoon incl. 2 afstandsbedieningen is een uitgebreid en betrouwbaar alarm systeem met verschillende mogelijkheden. Er is een ontzettend luid geluid te horen wanneer het alarm afgaat. Verder is het ultrasoon geluid zeer kwetsbaar en gevoelig. Ook is het systeem super contact en kunt u er lang mee doen.

4; Op nummer 4 hebben we staan Auto alarm Volkswagen,Audi,Seat met klapsleutel. Dit alarm systeem is ontwikkeld in de vorm van een klapsleutel die u kunt neerleggen of vastmaken in uw auto. Wanneer een inbreker een portier probeert open te maken gaat het alarm meteen af. Dit product is geschikt voor een volkswagen,audi en seat en is te koop bij bol.com

Auto alarm Volkswagen,Audi,Seat met klapsleutel
Auto alarm Volkswagen,Audi,Seat met klapsleutel
Auto alarm met vaste klapsleutel voor Volkswagen,Audi, Seat
Score 0.0 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

3; GT 909 NL Auto alarm goedgekeurd is een zeer uitgebreid en betrouwbaar alarm systeem om uw auto goed te beveiligen. Door middel van de handzender kan het systeem op afstand worden aan en uitgezet. Verder heeft het systeem een zeer gevoelige aanraak detectie en zijn er verschillende zenders en frequenties. Te koop bij bol.com


Score 4.2 van 5 sterren.
€149,-€85,-
Mogelijk niet beschikbaar
Gratis Verzenden!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

2; Elro – GPS vehicle tracker GPS1 – GPS traceerapparaat is het perfecte alarm systeem om uw auto te beveiligen. Er gaat een alarm af wanneer er word geprobeerd de auto in te breken. Daarnaast werkt het systeem ontzettend goed vanwege de GPS tracking die onmogelijk is om te verwijderen. Dankzij dit tracking systeem is het altijd mogelijk om in de gaten te houden waar de auto op dit moment zich bevind.

Vesta R2 Draadloos Alarm met Bewegingssensor
Vesta R2 Draadloos Alarm met Bewegingssensor
Score 4.0 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

1; Auto-alarmsysteem XRAY XR9 Beeper 12 V is het perfecte alarm systeem om uw auto te beveiligen. Het alarm systeem werkt maar liefst tot op een afstand van 600m. Verder kunnen er meerdere meters en waarden worden doorgegeven dankzij het systeem. D.m.v een luchtdruk sensor word de volume meting gemeten. Ook is er een schoksensor aanwezig, een trilstand en zijn er diverse vormen van verlichting aanwezig. Dit alarmsysteem is voordelig aan te schaffen bij Conrad.nl!

Dus bent u op zoek naar een goed en veilig alarm systeem om uw auto op een hoogwaardige kwaliteit te beveiligen? Bekijk dan 1 van de bovenstaande aanbiedingen op onze site.